Barn,IKKE Brud!!

Velsignet Søndag alle sammen 🙂

 

24.Oktober er ikke bare min 39.bursdag men en enda viktigere innsamling pågår i hele dag!

Under slagordet «barn, ikke brud», skal det nås ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: Bangladesh, Nepal, Malawi, Mali og Niger. Hver dag blir 33.000 jenter gift som barn. Dette er et grovt brudd på jenters rettigheter.

TV-aksjonen 2021: Barn, ikke brud

TV-aksjonen går av stabelen 24.oktober og går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap i fem land.

– Vi er utrolig glade og takknemlige for at Norges største dugnad skal handle om kampen mot barneekteskap. Dette er en av vår tids viktigste jentesaker og et av de verste overgrepene mot jenter globalt, sier Kari Helene Partapuoli, generalsekretær i Plan International Norge. ?  

Under aksjonsnavnet “Barn, ikke brud” ønsker Plan å nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: Bangladesh, Nepal, Mali, Niger og Malawi.  

 – Med inntektene fra årets TV-aksjon skal vi styrke, beskytte og utdanne jenter for å unngå at de blir gift som barn. Dette er spesielt viktig i en tid hvor koronakrisen har svekket jenters rettigheter ytterligere. Vi skal støtte jenter som har giftet seg og blitt mødre i ung alder, samt skape nye muligheter for jenter som har kommet seg ut av ekteskap og står på bar bakke, sier Partapuoli. 

Slik forvaltes pengene 

 

Innsamlede midler fra TV-aksjonen er øremerket prosjekter som skal gå over fem år, som beskrevet i Plans søknad. Under påsyn fra NRKs innsamlingsråd, skal vi rapportere årlig på bruk av midlene og levere en sluttrapport etter fem år som grundig dokumenterer hvordan midlene er brukt. Denne rapporten gjennomgås og kvalitetssikres av NRKs innsamlingsråd. 

Prosjekter under TV-aksjonen tillater maksimalt 5 prosent administrasjonskostnader på TV-aksjonsmidlene i programlandene. Disse kostnadene inkluderer utgifter forbundet med planlegging og kvalitetssikring av prosjektimplementeringen, økonomirapportering og å sikre høy kvalitet på bistandsarbeidet.

Plans årsberetninger, årsregnskap og revisjonsberetning finner du her. 

Vi skal styrke, beskytte og utdanne jenter 

 

Plans metode handler om langsiktighet og at prosjekter skal gagne hele lokalsamfunnet. Vår støtte går ikke direkte til enkelte barn. Vi mener at det er slik vi best kan skape solid og varig endring for flest mulig barn og deres familier.  

Fordi vi er til stede over tid, med lokalt ansatte og lokale frivillige, har Plan stor tillit og aksept i lokalbefolkningen. Vi involverer alltid de som bor i områdene hvor vi jobber, og mobiliserer barn, unge, familier, lokalsamfunn og næringsliv.  

Nedenfor finner du en oversikt over hva pengene fra årets TV-aksjon går til

 

Bangladesh

 

Halvparten av alle jenter i Bangladesh blir giftet bort før de har fylt 18, til tross for at det finnes lover som forbyr barneekteskap. Derfor skal vi:

  • Gi jenter relevant yrkesopplæring og opplæring i entreprenørskap.
  • Støtte ungdomsgrupper og lokale organisasjoner i deres kamp mot barneekteskap.
  • Gjennomføre opplæring og informasjonskampanjer mot barneekteskap

Nepal

I Nepal blir omlag 40 prosent av jentene giftet bort. I noen deler av landet og blant enkelte folkegrupper er tallet langt høyere. Derfor skal vi:

  • Bidra til en trygg skolehverdag med egne toaletter for jenter.
  • Støtte ungdomsnettverk og lokale organisasjoner i sitt  påvirkningsarbeid mot barneekteskap.
  • Gi jenter relevant yrkesopplæring og opplæring i entreprenørskap.

Malawi

40 prosent av jentene i Malawi blir giftet bort, ofte med den følgen at de må slutte på skolen. Derfor skal vi:  

  • Drive opplysningskampanjer lokalt om at barneekteskap faktisk er forbudt.
  • Gi gutte- og jenteklubber kursing og opplæring i rettigheter for å bekjempe barneekteskap.
  • Opplæring i hvordan man kan anmelde overgrep og følge opp de som blir utsatt for det.

Mali

I Mali blir over halvpartene av jentene i landet giftet bort før de fyller 18. Landet har vært preget av politisk uro og væpnet konflikt siden 2012. Dette har ført til mange stengte skoler og migrasjon.

  • Gi stipend eller støtte til jenter slik at de får mulighet til å fullføre sin skolegang.
  • Starte opp lokale ungdomsgrupper i kampen mot kjønnslemlestelse, barneekteskap og andre skadelige tradisjoner.
  • Arrangere foreldrekurs i omsorg og ikke-voldelig oppdragelse.

Niger

I Niger blir nesten 80 prosent av jentene før de har fylt 18 år. Landet er blant de fattigste i verden, og rammes stadig av naturkatastrofer og interne konflikter. Derfor skal vi:  

  • Drive opplæring i grunnleggende rettigheter for barn og unge.
  • Legge til rette for dialogmøter mellom ungdom og eldre, slik at flere lar være å gifte bort barna sine.
  • Trene opp helsepersonell og lærere i seksuell og reproduktiv helse.
  • Gi nødhjelp til konfliktfordrevne og lokalsamfunnet som tar imot dem.

Hvorfor årets tema er så viktig

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Dette utgjør 12 millioner jenter i løpet av ett år. Som en ringvirkning av koronakrisen, kan ytterligere 10 millioner jenter bli giftet bort innen 2030. Kampen mot barneekteskap er derfor viktigere enn noen gang. 

Barneekteskap bremser utvikling, opprettholder fattigdom og hindrer demokrati. Jentene som giftes bort mister ofte muligheten til å gå på skole, og sjansen for at de utsettes for vold og overgrep øker.

Sammen skal vi gi jenter muligheten til å velge sin egen fremtid – og vie seg til livet.

Vil du være med på verdens største dugnad?

På blimed.no kan du lese mer om årets aksjon og om hvordan du kan engasjere deg.

Til blimed.no 

Videre info plan international/bli fadder eller trykk på link <<<3

Idag kunne jeg skrevet om all slags mulige sykdommer men da jeg så minnene mine fra 7 år siden og jeg satt i Oslo på Scandic Solli mtp min ide for barn og unge i Lyngdal og omegn ,så ble derfor psykisk helse blant barn og unge og er det sterkeste kurset jeg noensinne har tatt,så ble derfor inge tvil på både innsamlingsaksjonen som var en av mine hjertesaker,altså Evangeliesenteret <<3

Og denne aksjonen er minst like viktig og håper alle er med og deltar med en slant og 2 eller 3 i dag for tenk om det var våres barn…??

Tanken er grusom for min del ihvertfall :/

Så derfor ble det ikke noe kropp eller helse idag men denne viktige aksjonen med litt klipp og lim men info ble det litt av ihvertfall 🙂 <<3

 

Ha en herlig Søndag og

 

TA UTROLIG GODT VARE PÅ DEG SELV/HVERANDRE,DIN FAMILIE,VENNER OG IKKE MINST,DINE MEDMENNESKER <<3

 

-Klem Eva

Influensa 2021 – Alt du må vite om viruset og årets sesong!

GOD TORSDAG KJÆRE LESERE,MEDLEMMER OG VENNER!! <3

 

Kl er 06.21 og sitter våken alene og klør meg i hodet på hva enn nytt jeg kunne skrevet om i dag, og ja ,jeg vet det er ei stund siden jeg skrev sist,men jeg har gått litt tom for ord til dere og ikke bare dere….meg selv!

 

Her går vi litt i tankeverden om dagen,spesielt når jeg ser dette bildet og vet SELV at bare få måneder inn i 2016 ,mistet ALT vi eide i brann….1 av 3 leiligheter og vi har stått veldig på etter dette og bodd flere plasser,men IKKE til ett plass vi kan kalle våres…

 

ENDELIG!!!!<<3

 

Vi fant oss endelig noe som vi kan kalle VÅRES(utenom banken en skylder en haug noen år til :D)

Jeg var heldig..Da jeg våkna og så at det var lagt inn bud,smekket jeg like gjerne på en 0 som kunne blitt 10 millioner mer og at han faktisk kunne vært så sleip å bare gått for den mens jeg hadde slitt litt mere…

Hmmhm…Vi var heldig,tross budrunde å få sitte med huset vi så gjerne ønsket oss så nå er overtakelse i November 🙂 

Blir så deilig å ikke kaste pengene ut av vindu hver måned+du kan ha det nøyaktig som du vil ha det 🙂 

YEEEEY vi gleder oss <3 

 

Meeeeen,har du hatt influensa iår? Det er aldri noe særlig og ihvertfall når en vet at covid 19 også er rundt.Jeg lurer på om mange sitter hjemme med redsel for sistnevnte,noe jeg og er enig i,så derfor prøvde jeg skildre uroligheter rundt akkurat dette iom at mange av symptomer er like,men på en mildere måte…

 

HVA ER INFLUENSA?

Influensa er en tilbakevendende virussykdom som angriper de øvre luftveiene.

Symptomene på influensa er blant annet:

  • Høy feber
  • Ledd- og muskelsmerter
  • Hoste
  • Vondt i halsen
  • Kuldeskjelvinger
  • Hodepine
  • Tretthet
  • Rennende nese

Symptomene på influensa minner derfor om symptomene på koronavirus, men sykdomsforløpet for influensa er ofte mildere – særlig for friske mennesker under 65 år.

Influensa opptrer som regel i bestemte sesonger, og derfor er det hvert år fokus på den såkalte influensasesongen som opptrer i bølger av flere ukers varighet gjennom vinterhalvåret.

Sesongen for influensa i begynner vanligvis i oktober, og årets influensavaksine blir gjort tilgjengelig omtrent på samme tid.

Det er fortsatt uvisst hvilke influensastammer som vil dominere i 2021, og derfor vet heller ikke helsemyndigheter hvor effektiv årets influensavaksine er.

 

Influensa A står bak de verste epidemiene

 

Det er tre hovedtyper av influensa:

  • Influensa A, som gir de kraftigste symptomene
  • Influensa B, som gir litt mildere symptomer
  • Influensa C, som gir de mildeste symptomene

Det er influensa A som står bak de verste influensaepidemiene. Den typen av influensa er spesielt farlig fordi den har flere virusstammer som igjen finnes i mange ulike underarter, som alle endrer seg fra år til år for å kunne slippe forbi immunforsvaret.

På overflaten av viruspartiklene sitter proteinene hemagglutinin, H, og neuraminidase, N. Proteinerne finnes i ulike utgaver som gir navn til viruset – for eksempel H1N1, som er den mest vanlige underarten. Men virusets proteiner kan mutere svært raskt, slik at utseendet endres.

Hvert år møter kroppen dermed en ny utgave av influensavirus, som immunforsvaret derfor har problemer med å gjenkjenne og nedkjempe.

Gris med svineinfluensa
Influensa A sto blant annet bak epidemien med svineinfluensa (H1N1) i 2009. Det anslås at opp mot 575.400 mennesker mistet livet til influensaen.

 

Årsaken er at de antistoffene som kroppen danner etter en infeksjon med influensa, er skreddersydd til å finne bestemte områder på H- og N-proteinene, men de samme detaljene er ikke nødvendigvis på den muterte varianten av influensa.

Leger utvikler hvert år en vaksine for å bekjempe de virusvariantene som blir funnet tidlig i sesongen og dermed har størst sjanse for å utvikle seg til influensaepidemier.

Hvis legenes valg faller på de riktige utgavene av influensa, beskytter vaksinen godt mot influensa det året. Men vaksinen virker ikke året etter, da influensaen igjen går til angrep i en ny forkledning.

Influensa er en mester i å forkle seg

Influensa muterer fra år til år og lurer dermed immunforsvaret. Selv en årlig vaksinasjon kan ikke hindre at sykdommen sprer seg.

Proteiner avgjør typen av influensa

Influensavarianter får navn etter utgaven av proteinene, H og N, som sitter på det ytterste skallet – for eksempel H1N1.

Små detaljer endres på influensavirus

Fra år til år kan små detaljer i proteinene mutere, slik at influensaviruset endrer seg litt og ikke kan gjenkjennes av kroppen.

Influensa må ha en nøkkel

Én variant av influensavirus kan bare infisere bestemte celler der reseptorer på cellen passer til virusets proteiner.

VAKSINE MOT INFLUENSA 2021/2022

I Norge bruker vi først og fremst en såkalt tetravalent influensavaksine som inneholder to influensa A-stammer og to influensa B-stammer.

Hvis influensavaksinen treffer de rette influensastammene, vil vaksinen yte beskyttelse mot influensa med opptil 90 prosent hos yngre, friske mennesker. For personer som er eldre enn 65 år, er effektiviteten lavere. Det skyldes blant annet at immunforsvaret blir dårligere med alderen.

Vaksinen mot influensa beskytter to–tre uker etter injeksjon, og beskyttelsen varer omkring seks måneder. Derfor er det en god idé å bli vaksinert mot influensa i begynnelsen av høsten, siden sesongen for influensa er ofte varer fra oktober til februar – og noen ganger helt til mai.

Vaksine mot influensa fås hos fastlegen eller ved apoteket. Personer som er over 65 år og/eller i risikosonen, får vaksinen mot influensa gratis.

Er det bivirkninger ved influensavaksinen?

De vanligste bivirkningene ved influensavaksinen er ømhet, rødhet og hevelse ved injeksjonsstedet. Bivirkningene vil som regel forsvinne i løpet av få dager.

Noen opplever også å få milde influensalignende symptomer som for eksempel lett feber, hodepine og generell utilpasshet. Det skyldes kroppens reaksjon på influensavaksinen.

Du kan ikke få influensa av influensavaksinen.

Allergiske reaksjoner på influensavaksinen er sjeldne, men kan forekomme hvis du for eksempel er allergisk overfor de aluminiumsaltene som inngår i vaksinen. I det tilfellet vil du antagelig ha opplevd reaksjoner på andre vaksiner.

Du kan også få en allergisk reaksjon hvis du er allergisk overfor egg. Influensa-vaksinen er nemlig produsert på befruktede hønseegg, og derfor kan det være spor av eggeprotein i vaksinen.

Eggeallergi er en forholdsvis sjelden matvareallergi som oftest ses hos små barn. De aller fleste vil imidlertid ha vokst fra allergien når de blir eldre.

Universell influensavaksine kan være på vei!!!!

Forskere har ved hjelp av en dataalgoritme funnet fire områder i influensaviruset som ikke varierer på tvers av ulike typer og som heller ikke tilbøyelige til å mutere.

De har derfor utviklet en vaksine, FLU-v, som aktiverer og målretter immunforsvarets T-celler mot proteiner i nettopp de områdene.

Den nye vaksinen har vært gjennom flere kliniske forsøk på mennesker, der det siste vekker særlig oppsikt. Blant 175 testpersoner så forskere et markant økt immunsvar i forhold til placebogruppen. Og det immunsvaret var faktisk målbart hele seks måneder etter vaksinasjonen.

Med de oppløftende resultatene skal Flu-v nå videre til flere forsøk som endelig skal slå fast hvor effektiv den er til å bekjempe de influensavirusene som hvert år smitter millioner av mennesker rundt i verden.

 

HVOR LENGE VARER INFLUENSA?

 

Influensa varer ofte en ukes tid, men symptomene etter influensa kan trekke ut i flere uker etter sykdommen.

 

Dag 1-2: Smittet med influensa

Atsjo! Din kollega rekker ikke å holde en hånd foran munnen før nyset presser ut en sky av dråper som beveger seg med over 100 km/t.

I dråpene er det millioner av viruspartikler som farer ut i kontoret i jakten på det neste offeret, som i løpet av et par dager får influensa.

 

Slik smitter influensa

Viruspartikler fra en influensasyk person kan henge i luften, og de smitter før sykdommen bryter ut for fullt.

Slik smitter influensa

 

Influensa spres i nys

Viruspartiklene forlater den syke kroppen i stort antall for å øke sjansen for infeksjon. Et nys smitter fra to dager før sykdom bryter ut.

 

Influensa reiser i dråpeform

Partiklene reiser i spyttdråper, som kan fly flere meter. Noen bruker mikroskopiske dråper som kalles aerosoler, som kan sveve i timevis.

 

Influensa smitter ny vert

Influensaviruset ankommer luftveiene hos et nytt offer, der det formerer seg i cellene i slimhinnene. Risikoen for sykdom øker med antallet partikler.

 

Dag 3-7: Influensa angriper

Første stopp for virusinntrengerne er celler i slimhinnene i nese og hals.

Influensaviruset overtar produksjonsapparatet i cellens indre. Det blir satt til å danne nye viruspartikler som kan spre infeksjonen til andre celler lenger nede i luftveiene.

Men invasjonen får ikke ture fram uten motstand.

Når influensavirus rammer en celle, gjenkjenner følsomme proteiner på overflaten straks det fremmede utseendet. Proteinene sender en advarsel om angrepet til cellens indre, og en sky av giftstoffer skytes ut.

Samtidig sender cellen ut et signal som aktiverer hvite blodlegemer i immunforsvaret. Såkalte T-celler og naturlige drapsceller forgifter de infiserte cellene og forhindrer at influensavirus kan formere seg og spre sykdommen.

Hvis kroppen tidligere har blitt smittet med den samme typen influensa, har kroppen allerede en oppskrift på de antistoffene som kan stoppe influensaviruset. Men hvis virustypen er ukjent, blir reaksjonen forsinket. Da må kroppen først finne opp et nytt antistoff som passer til influensaviruset som trenger seg inn.

Forsvaret er belastende for kroppen og framkaller symptomer som rennende nese, feber og smerte. Influensaen har brutt ut.

Immunforsvarets kamp mot influensa gjør kroppen syk:

Mann med influensa

 

Kroppen prøver å svette ut virus

Immunforsvarets første våpen mot influensa er å sette kroppstemperaturen opp til 38-39 graders feber. Varmen sløver influensavirusets arbeid i kroppen.

 

Cellesignaler utløser smerte

Under kampen mot influensa koordinerer de hvite blodlegemene forsvaret av kroppen med signalstoffer som kalles cytokiner. Signalet aktiverer smertenerver, og derfor kan influensa gi ømhet i leddene.

 

Forsvarets kamp er utmattende

Kroppens kamp mot influensa bruker opp energiressursene, slik at den smittede blir sliten og må sove mer.

 

Snørr rengjør luftveiene

Slimhinnene i nesa begynner å skille ut et sekret – snørr – som skal skylle ut inntrengerne og blokkere veien videre.

 

Uke 2–3: Etterreaksjoner ved influensa:

 

Etter en uke har immunforsvaret typisk nedkjempet influensaen.

Men kampen mot influensa har satt tydelige spor som får symptomer som såre slimhinner, smerter i leddene og tretthet til å fortsette ved i opptil to uker.

Influensaviruset gjør også kroppen til et lett offer for andre sykdommer. Når cellene i immunforsvaret er konsentrert om én fiende – influensa – kan andre virus og bakterier bli oversett.

Følgesykdommer som for eksempel lungebetennelse kan være livsfarlige, men under infeksjonen med influensa kan cellene dessuten overreagere og skille ut så mange giftige stoffer at det oppstår en cytokinstorm – en overdrevet immunrespons som minner om en kraftig allergisk reaksjon.

Stormen menes å være mekanismen bak noen av historiens mest dødelige influensaepidemier, for eksempel spanskesyken i 1918.

 

Hvor lenge smitter influensa?

Influensa smitter fra 24 timer før du utvikler symptomer til 5–6 dager etter at du har blitt syk.

 

HVA HJELPER MOT INFLUENSA?

 

Influensa er en virussykdom, og derfor virker ikke antibiotika mot sykdommen. I alvorlige tilfeller behandles influensa med spesielle antivirale medisiner.

I de aller fleste tilfellene kan influensa imidlertid bekjempes med hvile, rikelig med væske og febernedsettende og smertestillende medisiner som for eksempel paracet.

Så om du får/har influensa, ta deg ett par paracet og kryp under dyna igjen og slapp av det kroppen trenger så du får kreftene tilbake  <<3

 

Jeg ønsker dere en fortsatt herlig Torsdag og

TA UTROLIG GODT VARE PÅ DEG SELV/ HVERANDRE<<3

-KLEM Eva

Litt familiebilder <<3

(Kilde: Illustrert Vitenskap)

Nok er nok….!!

God Tirsdag kjære lesere,medlemmer og venner <3

 

Tikk…takk…tikk…takk…

Jeg går flere dager, om ikke uke mellom hver gang jeg får skrevet men det er mye på en gang, men trenger ikke bare være det negative SELV om det er “mye” 🙂

Jeg åler meg ut av senga idag, en av de litt mer smertefulle enn andre mtp fibroen og hjelper ikke med en infeksjon i kroppen i tillegg merkes det..

Nettene blir litt lengre…og en kan ikke sove bort hele dagene når mannen er syk i tillegg og hunden står og venter på at du skal være med ut på do…nytter ikke legge hodet under dyna igjen da..hehe <3

Jeg forundrer meg mye for tiden foruten om dette over her og det går vel litt utover nattesøvn det også,for hadde løyet om jeg hadde sagt noe annet, selv om kanskje noen vil føle at de kjenner seg igjen <<3 

Jeg har nå i flere år hatt mine problemer med ett dypt savn,ikke bare etter de nære jeg har mistet i livet til døden men til de som føles ut som jeg har mistet om de enda lever, og det basert på løgn…en løgn jeg selv ikke ville sittet med om noen kunne funnet ut av det en dag for så og nærmest hate meg resten av livet…

Ikke bare 1 stor løgn men så mye småløgn som til slutt vil vokse seg så stor for så og bli så alvorlig at det kan ødelegge visse uskyldige mennesker i livet mitt..   Da berører det meg og,ikke minst!!!!

 Og det gjør meg såååå vondt å bare måtte sitte på sidelinjen å se på,men jeg MÅ for det er så mye manipulasjon som bare kan bli verre OM jeg gjør noe…

Hvorfor er det ingen som tenker på hvor mye sånt kan ødelegge for så unge uskyldige mennesker som bare var fulle av kjærlighet og glede, null angst og uroligheter? Jeg banker meg selv mye,jeg vet….men fortvilelse kan virkelig gjøre en på tuppa…

Gråten tar meg…dag for dag..minutt for minutt på innsiden og får meg til å føle meg totalt maktesløs..det graver seg,akkurat som betennelsen jeg uforklarlig går med i kroppen min,bare dypt inni hjertet mitt….kan de ikke heller bare slå meg for det må jo absolutt være bedre med det fysiske enn psykiske,for det gjør ikke halvparten så vondt som løgnaktige stygge kommentarer og anklagelserbare for at det ikke skal “ramle på dem” ,så jeg skal sitte med dårlig samvittighet,men har bare begynt å si..Jaja..har rygg til å bære det også vel.. <<3

Men nå har det gått 13 år og ryggen begynner bli sliten…ikke bare fysisk sliten,men sliten av å ikke kunne si noe,men her er litt…

…jeg har desverre ikke penger og glory til å overgå disse men jeg har aldri sagt ett ondt ord om disse…i kjærlighet for “andre” så ikke de skulle hate dem plutselig en gang..

Jeg hadde ikke klart å hatt det på samvittigheten, men noen klarer det enda uten å blunke…altså å gjøre dette spillet mot meg så andre skal tro jeg er en annen enn jeg er..jeg bryr meg ikke om det blir lest av deg/dere for dette er bare begynnelsen om ikke dere SLUTTER!!! 

Det er utrolig hva penger og status kan gjøre…istdenfor livslang kjærlighet,gratis!

Hva ville du valgt for noen du er veldig glad i?

Jeg er absolutt ikke i dårlig humør av den grunn,dagene går,munn ties men dette er følelser som ligger godt under huden,så skjedde det noe som ikke var greit for siste gang og tålmodighet og godviljen min er ganske lang,noe folk ser til å like av og til,altså min evige samvittighet fr alle som IKKE har det noe greit,men hva får man igjen?

Venner på FB vil de være,men hvorfor det når du/dere behandler mennesker som om alt er min feil i alt,baksnakker meg til noe av det kjæreste og dere vet jeg blir fort lei meg .. men isteden så unnskylder de seg,alt er ok,de får meg til å legge all skyld på meg,noe jeg og gjorde men så reiser de utenlands også kommer alle strofene de kunne vært tøffe nok til å si med en gang,men falskheten..

Voksne mennesker!!!??SKJERP DERE!!!Det er uskyldige mennesker dere prøver gjøre om til manipulerte, kalde og distanserte mennesker..gjemt i deres bule, redde for omverdenen og nære relasjoner..

SÅNN!! 

Dette var ikke noe morroinnlegg men måtte sies når en ikke får tak i menneskene ellers,men hva hadde dere følt dere i samme situasjon,om dere klarte sette dere litt inn i dette komplekse hodet mitt for i dag ? PM!! 

Har nok med tankene som det er,så vær så snill å enten hold negativiteter for deg selv,få deg ei utblåsning under eller skriv PM 🙂 OK?

Jeg ønsker dere en så smertefri,tankefri og herlig Tirsdag 🙂 <3

TA UTROLIG GODT VARE PÅ DEG SELV/HVERANDRE 

 

OG

HUSK at uansett hva du føler,går gjennom,hører om deg,så vær den store OG vit at DU ER

-UNIK!!!

God klem Eva 🙂