De “skjulte “barneår….

God Lørdag!

 

Jaaa,jeg begynte ihvertfall?

Jeg mikset sammen noen få ord i går kveld og kanskje det er “noe i det”…?

Med “noe i det”,tenker du??

Ja det kan være så mangt men jeg tror jeg tar dag for dag og når jeg er heldig å komme på en 5.plass av dere….

Ja…dere kan jo inn å se og bare fra i går kveld så skal jeg sannelig si meg mer enn overhodet overraska,for er vandt med å skrive fra morgenen også ser jeg resultatet dagen etter….

Det er ikke om å gjøre å være blandt de som er blandt de på toppen men om jeg kan klare å være bland de topp 15,så er jeg mer enn fornøyd for det er så mange dyktige bloggere at det neime ikke er en selvfølge?

Så får jeg mye spm om jeg tjener penger på all skriving men hvorfor skal jeg gjøre det når jeg har elsket å skrive hele livet og når det største høydepunkt å gå hjem å skrive stil,om det var norsk,nynorsk,engelsk eller tom tysk(som jeg alt har glemt) på min 20 sider….så er gleden min i å skrive,ikke tjene penger!?

Jeg ble vandt med å skrive dagbøker..i alt over 10 dagbøker på barneskolen fra begynnelse til slutt men var uheldig å miste dem i brann i 2016..?

Der ble jeg vandt med å skrive følelser for hver en dag,for hver forelskelse jeg ikke turde å snakke om.alt ifra den tida der:

1:Jack&Jones var inn!!        Kortklippet hår hadde jeg og på 1.klassebildet for fikk bare høre at jeg hylte sånn mtp hårsår men Mamma?? Du hadde ikke trengt å klippe det heeelt ned

…i tillegg til fancy rosa skolesekk og sko med borrelås var vel ok men jeg hadde den sekken hele barneskolen og om den hadde fantest enda så tror jeg enda den hadde vært brukelig..seeeeeeig!

2.Matpakke (var så uskyldig at jeg ikke kastet skorpene engang som andre gledelig kastet mtp foreldr men “bare itilfelle” liksom og Mamma og de skulle finne ut av det)…..åhoi….

3.Ingen sminke på b.skolen og såvidt begynt med mascara i 9.klasse(tidligere 8.klasse)

4.Jakob hadde tro på at lekse 1 time til dagen var lurt mtp å repetere og rette på det du hadde lært fra dagen+nye lekser som gav meg tid til å tom bli glad for å ta fatt på ekstrabøkene om jeg ble fort ferdig…(skrekk og gru for alle andre i klassen)

5.Var redd for å bli mobbet pga klær og var for flau til å begynne å sminke meg så jeg prøvde bare gjøre minst mulig av meg. Men jeg var heldig…

Det var vel noen punkter..men en må og huske at da skrev vi jo ikke på tlf/data eller nettbrett og viskelær var det nesten sviddlukt av etter jeg var ferdig..

Men jeg er takknemlig for den timen jeg MÅTTE sitte hver dag etter middag før jeg fikk ut å leke for det løftet meg enormt frem mtp prøver og stiler men det som levde mest av alt inni meg var den lille, beskjedne,flaue og ikke kunne “gjøre en flue fortred”jenta som egentlig ville være flere hakk mindre flau etc som alle andre men det fikk jeg ett løpebrett for på ungdomsskolen så jeg fikk nok tatt igjen…Ja om jeg ikke fortsatt tar igjen?

Altså at jeg plutselig ble helt uten filter?

Nå er jo snart begynnelse av 40 åra her og mannen ser føre meg som ho som tar av på sykkelen….jaja fantasien er der men hadde heller satt stor pris på en god og varm ferie med ei eller to venninner rundt samme alder og bare nyte late dager!! 

Jeg vil avslutte nå før det blir for langtrukket og kjedelig for dere så ønsker jeg dere en suuuuper begynnelse på en ny dag og 

TA UTROLIG GODT VARE PÅ DEG SELV/HVERANDRE ?

-God klem Eva 

 

 

Et skrik som aldri blir hørt…

God Fredag 

alle lesere??

 

Hva et det nå for noen ord som skal brukes når det har vært “ei stund” siden jeg har vært her??

Jeg syns det er vanskelig å egentlig bare fokusere på fibromyalgi men alt rundt sykdommen eller skal jeg bytte til “hverdagslige” ting..

Ja,bare velge ett emne for dagen and THAT’S IT!!!

Jeg syns det er utrolig viktig å leve hverdagen dag for dag for mange ganger kan man ikke annet enn det…det skal styrke til å leve dag for dag…og håp/tro I at alt vil bli ok når dem det gjelder er klar for det…

Du kjenner til når det presser så på..enten for at du er sliten fysisk/psykisk og føler at du står og skriker men det er ingen andre enn deg selv som hører det..du er ikke alene men i visse saker føles det noen ganger sånn ….jeg vet ikke om det er bedre å være fysisk enn psykisk skadet enn å sitte såret over noen ord som evig har risset seg inn i hjertet ditt for godt av noen du elsker..ja det var mange følelser I “sving”på en gang for meg men det er jo bare følelser som ikke synes på utsiden så da har man det ikke vondt??

Det er godt å kunne skrive noen ord..det er kanskje en begynnelse??

Ha en fortsatt fin Lørdagskvelden og 

TA UTROLIG GODT VARE PÅ DEG SELV/HVERANDRE??

-God klem 

                      Eva